TEAMBUILDING
SVENSEXA
STRIPAEROBICS
Skotersafari i Åre
SEGLING GÖTEBORG
RIB
PAINTBALL
MÖHIPPA
LERDUVESKYTTE
KONFERENS ÅRE
KONFERENS
KICKOFF
FÄKTNING Göteborg
COMBAT ARCHERY
Bubble football
Bastubåt
Barnkalas I Göteborg
Archery tag
AKTIVITETER ÅRE

Fäktning Göteborg

 

Kan ni värja er - Fäktning Göteborg?

Skulle ni vilja prova en företagsaktivitet som är både rolig och utmanande? Vi kan erbjuda ert företag att pröva på fäktning. Utmana dina arbetskamrater i fäktning. I programmet ingår en introduktion med kort historik, genomgång av utrustning och regler.

Efter lite träning är det dags att börja utmana varandra i fäktning. Fäktning är en sport som innehåller minst lika mycket taktik som teknik och passar alla typer av människor.

Det är inte alltid den förhandstippade som vinner. Vi ordnar företagsfäktning, möhippa och svensexa!

Inga förkunskaper krävs, all utrustning ingår. Självklart är det möjligt att skräddarsy fäktningen efter era speciella önskemål eller egna förslag, exempelvis tävling och prisutdelning.

Det är också möjligt att arrangera fäktning på Er arbetsplats då vi har mobil utrustning. 100% alkoholfritt! Detta är ett av de populäraste eventen vi har! Vi håller mestadels till med fäktning Göteborg.

Boka Här: www.adrenalinfaktning.se

Skall ni ha fäktning Göteborg? Kom till oss och fäktas mot era vänner
Fäktning Göteborg här hos oss! Vi har Göteborgs bästa fäktnings med världseliten som ledare. Fäkta mot dina kompisar eller prova gå en match mot sverigeettan...
Fäktning i Göteborg - Vi har Os-fäktaren Emma Samuelsson som ledare
Fäktning i göteborg med Sveriges enda Os-fäktare Emma Samuelsson. Fäktning i historiska och charmiga lokaler. Fäktning med höga krav på säkerhet och glädje.
Fäktning Göteborg
Boka ett av våra roligaste event: fäktning Göteborg. Samla svensexa, möhippa eller företagsevent. Duktiga instruktörer och mycket fräscha lokaler. Fäktning i Göteborg
X3MEVENTS • Friggagatan 19 • 416 64 GÖTEBORG • +46 [0] 706 71 22 86 • info@x3mevents.com