TEAMBUILDING
SVENSEXA
STRIPAEROBICS
Skotersafari i Åre
SEGLING GÖTEBORG
RIB
PAINTBALL
MÖHIPPA
LERDUVESKYTTE
KONFERENS ÅRE
KONFERENS
KICKOFF
FÄKTNING Göteborg
COMBAT ARCHERY
Bubble football
Bastubåt
Barnkalas I Göteborg
Archery tag
AKTIVITETER ÅRE

Svensexa Luleå - Välkommen att pröva Bubble football och Combat Archery Tag - Perfekt för Möhippa och svensexa eller företagsaktivitet. Vi har bubble football och Archery

Svensexa Luleå

Nu har vi kört igång Bubble football och Combat arcery Tag i Luleå.

Den perfekta aktiviteten för alla event, så som: möhippan, svensexan, kickoff, födelsedagskalas, teambuildning, företagsevent och andra speciella tillfällen! Bubble football är aktiviteten som de senaste åren tagit Sverige med storm! Vi är den största aktören inom Bubble fotball i Sverige och har flera års erfarenhet av aktiviteten. Dessutom finns vi tillgängliga för bokningar i nästan hela Sverige! Kontakta oss för frågor och bokning av en oförglömlig upplevelse av Bubble football!

Boka Bubble football här: Bubblefootball LuleåVi har även Combat Archery Tag Luleå

Combat archery tag är en fartfylld och spännande upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller för företagsevent. Vi lovar dig ett äventyr som du sent kommer att glömma. Combat archery tag handlar om att ta fram din inre krigshjälte och tillsammans med dina lagspelare se till att bli det vinnande laget. Spelreglerna är enkla, med hjälp av pil och båge handlar det om att vara det lag som först skjuter ner sina anfallande motståndare. Är du snabbtänkt, pricksäker eller strategisk, då kommer du att lyckas bra i spelet och dina motståndare får se upp.

Boka här: Combat Archery Tag 

Svensexa Luleå

X3MEVENTS • Friggagatan 19 • 416 64 GÖTEBORG • +46 [0] 706 71 22 86 • info@x3mevents.com